Természetes felületaktív anyagok Tea Saponin 90% 98%

Termék neve: tea szaponin
Latin név: Camellia oleifera vetőmag
Használja rész: Seed
Vizsgálati módszer: HPLC
Megjelenés: sárga por
Márka neve: LS-Herb

 • Leírás
 • Csomagolás
 • Természetes felületaktív anyagok Tea Saponin 90% 98%

  XI 'AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD.   specializálódott a tíz év növényi kivonatok és export kereskedelem, hogy az ügyfelek magas színvonalú, szerves, természetes, jó árat a különböző növényi kivonatok, gyümölcs és zöldség por, valamint a kozmetikumok, kémiai nyersanyagok.

  A tea szaponin (a szaponin család tagja) egyfajta glikozid vegyület, amelyet kamélia magvakból extrahálnak. Nem csak a fertőtlenítés, a habzás, az emulgeálás, a decentralizáció és a telítettség hatására hat, hanem a gyulladáscsökkentés, a fájdalomcsillapítás és az epifitával szemben ellenálló funkció is, melyet széles körben használnak élelmiszerekben, italokban, vegyi anyagok, gyógyszerek, peszticidek, építőanyagok, oltóanyagok, hajápolási termékek stb. Így a tea szaponin is nevezhető: felületaktív anyag, két emulzió, detergens, peszticid, habzásgátló és koptatószer. A camellia magok 11-15% tea szaponinot tartalmaznak, melyet kivonhatunk a szűz camelliaolajból vagy tejeskrétaból, speciális szerves oldószerrel.

  A tea-szaponin pedig a teakeverékekből származik, a vegyületek egy csoportja közül a glükozid, jó természetes felületaktív anyag, amelyet széles körben alkalmazhatnak a könnyűiparban, vegyi anyagokban, peszticidekben, italokban, mezőgazdaságban, textilekben, olajban, bányászatban, építőanyagokban és területeken mint például az autópálya építése, gyártása emulgeálószer, mosószer, peszticid adalékanyagok, takarmány-adalékanyagok, rák akvakultúra ágens, textil segédanyagok, olaj flotációs reagensek, bányászati kenőanyagok, valamint stabilitása légmentes beton fagyásgátló szer, mint például az autópálya.


  Termék megnevezése: Tea Saponin

  Latin név: Camellia Oleifera Seed

  Használja rész: Seed

  Műszaki adatok: 90% 98%

  Vizsgálati módszer: HPLC

  Megjelenés: Sárga por

  Márka neve: LS-Herb

  tea seed.jpgtea seed.jpg

  Tea saponin (4).jpg


  Tea saponin (3).jpg


  A Tea Saponin funkciói:

  A magas tiszta tea szaponin egy nemionos felületaktív anyag, amely erős habzó, emulgeáló, diszpergáló és nedvesítő hatású. és a habzó hatásokat nem befolyásolja a hardver. Ezenkívül volt impermeabilitás, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, rákellenes tevékenységek, amelyeket gyógyszerek, élelmiszerek és napi kémiai anyagokként alkalmaztak.

  1. Jó emulzió, diszperzió és a habzás tulajdonsága, amely széles körben alkalmazható a mezőgazdaságban, a vegyiparban, az orvostudományban, az építőanyagokban, az élelmiszeriparban és más iparágakban tisztítószerek, peszticidek, emulgeálószerek, vizelethajtók és habosítószerek számára.

  2. Vízállósággal, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, rákellenes hatással.

  3. Használható a mezőgazdaságban is, természetes peszticidként.

  A Tea Saponin alkalmazása:

  1. Az élelmiszeriparban alkalmazva természetes antioxidánsként, antisztatizáló anyagként és anti-fading hatású anyagként alkalmazzák.

  2. Mint kozmetikumok és napi kémiai adalékanyagok, ez a ránctalanító és öregedésgátló hatása. Eloszlathatja a helyszínt, megelőzheti és kezelheti a bőrbetegséget és érzékenységet, a sérült fogakat, a fogászati plakkokat, a parodontitist és a halitózist, megvédi a bőrt a káros napsugárzástól és megelőzi a bőrrákot.

  3. Gyógyszerészeti területen alkalmazzák a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség megelőzésére és gyógyítására. Birtokolja a sterilizálás és a vírusirtó hatását. Ez elérhető a leányvállalatok és az egészségügyi gyógyszerek alapanyagaként.


 • 5 kg alatt

  Alumínium fólia tasak belül, karton kívül

  6 ~ 25 kg fölött

  A kettős tömítésű PP zsákok belsejében, a rost dob külső oldalán

  Drum Volume

  25 kg Dob: 37cm * 37cm * 51cm

  10 kg Dob: 30cm * 30cm * 40cm

  Karton térfogat

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5kg Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Megjegyzés

  Csomagolhatnánk az Ön igényei szerint, OEM és ODM üdvözölhet.

Hot Tags: Tea Saponin, Kína gyár szállítója, kiváló minőségű, nagy tisztaságú, legjobb áron, kiváló áron
Kapcsolódó termékek

Vizsgálat