Természet C-vitamin Acerola Cherry Extract

Prodcut neve: Acerola Cherry Extract
Latin Név: Untingia Calabura L.
Specifikáció: VC 17% 20%
Megjelenés: Világossárga por
Márka neve: LS-Herb
Vizsgálati módszer: HPLC

 • Leírás
 • Csomagolás
 • Természet C-vitamin Acerola Cherry Extract

  XI 'AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD. specializálódott a tíz év növényi kivonatok és export kereskedelem, hogy az ügyfelek magas színvonalú, szerves, természetes, jó árat a különböző növényi kivonatok, gyümölcs és zöldség por, valamint a kozmetikumok, kémiai nyersanyagok.

  Az Acerola egy trópusi gyümölcsös bokrok vagy kis fa a Malpighiaceae családban. A közönséges nevek közé tartozik az acerola, a Barbados cseresznye, a nyugat-indiai cseresznye és a vadmacska mirtusz. Az Acerola Dél-Mexikóból, Közép- és Dél-Amerikából származik, de mostantól északra is nőtt, mint Texas, valamint szubtrópusi területeken Ázsiában és Indiában. Ismeretes, hogy rendkívül gazdag a C-vitaminban, bár tartalmaz A-, B1-, B2- és B3-vitaminokat, valamint a karotinoidokat és a bioflavonoidokat, amelyek nagyon fontos tápértéket biztosítanak, és antioxidánsként is alkalmazhatók. A gyümölcs által termelt C-vitamint jobban felszívja az emberi szervezet, mint a szintetikus aszkorbinsav.

  Az Acerola a C-vitamin egyik legmagasabb tartalma grammonként gyümölcs. Az Acerola gyümölcse magas a C-vitaminban. Általában körülbelül 1500 mg C-vitamint találnak 100 g Osceola gyümölcsből. A polifenol vegyületek és a magas C-vitamin mennyisége kiváló immunrendszertámogatást nyújt.


  Prodcut név: Acerola cseresznye kivonat

  Latin Név: Untingia Calabura L.

  Specifikáció: VC 17% 20%

  Megjelenés: Világossárga por

  Szemméret: 80 mesh
  Használt rész: Gyümölcs

  Minőség: Élelmiszer és gyógyszeripar
  Márka neve: LS-Herb
  Vizsgálati módszer: HPLC


  Acerola Cherry Extract.jpg

  Az Acerola Cherry Extract funkciói:

  1. Az Acerola Cherry Extract segít csökkenteni a vércukorszintet és kezelni a bőr elszíneződését;

  2. Acerola Cherry Extract A kollagén és az elasztin termelésének elősegítése, növelve a bőr nedvességmegtartó képességét;

  3. Az Acerola Cherry Extract segíthet a hasmenés, a hasmenés és a máj okozásában, valamint a szabad gyökök elleni küzdelemben és az immunrendszer erősítésében.

  Az Acerola Cherry Extract alkalmazása:

  Táplálék kiegészítő
  A természetes acerola cseresznye kivonatot használják a hasmenés, a hasmenés és a máj okozta betegségek megelőzésére, valamint a szabad gyökök elleni küzdelemre és az immunrendszer magas C-vitamin szintjének megerösítésére, és táplálékként is felhasználható, mivel számos egyéb vitaminokat és ásványi anyagokat
  kozmetikum
  Az Acerola legalább öt évvel ezelőtt megjelent a japán bőrápolási termékekben. A Niche bőrápolási márkák elkezdték beépíteni az arcápolási termékekbe a C-vitamin gazdag tulajdonságai miatt. És ez is megtalálható a hajápolás és a kozmetikumok.

  kapcsolodo tartalom

  acerola cseresznye kivonat benefits.png

 • 5 kg alatt

  Alumínium fólia tasak belül, karton kívül

  6 ~ 25 kg fölött

  A kettős tömítésű PP zsákok belsejében, a rost dob külső oldalán

  Drum Volume

  25 kg Dob: 37cm * 37cm * 51cm

  10 kg Dob: 30cm * 30cm * 40cm

  Karton térfogat

  1KG Karton: 200mm * 200mm * 260mm

  5kg Karton: 250mm * 330mm * 270mm

  Megjegyzés

  Csomagolhatnánk az Ön igényei szerint, OEM és ODM üdvözölhet.

Hot Tags: Acerola cseresznye kivonat, Kína gyár szállító, kiváló minőségű, nagy tisztaságú, legkelendőbb, kiváló áron, acerola cseresznye kivonat, acerola kivonat, acerola cseresznye por, acerola gyümölcs kivonat
Kapcsolódó termékek

Vizsgálat